Friday, October 20, 2006

Belgin'in İftarı


Geçen cumartesi toplanıp -20kişi- Belgin'e iftara gittik. Bu gördüğünüz şahane sofra göremediğiniz asıl sofranın sadece bir köşeciği.. O kadar güzel hazırlanmış, o kadar şahane yemekler yapmışkiii, sadece iftarda değil sahura kadar kalmamıza sebep oldu.. Önce yemeğimizi yedik, sonra tatlımızı, sonra kahvemizi içtik, sonra çayımızı, sonra bir güzel tabu oynadık, çok güzel sohbet ettik ve tabi tekrar karnımız acıktı, haydaa gecenin o saatinde oturduk tekrar masaya sahurumuzu yaptık.. ŞÖle özetleyeyim ertesi gün iftar geldiğinde ben hala toktum :))
Belgincim bizi o kadar güzel ağırladıki, 20 kişi hem iftar, hem sahur hiç kolay değildi walla... Ellerine sağlık Belginim, herşey için bir kez de burdan çoook teşekkür ederim.

Bir önceki haftada Yıldız'da iftardaydık onun fotoğrafını çekmemişiz.. Allahtan Ramazan bitiyoda rejimime geri dönebilicem, yoksa sayelerinde aylardır yaptığım rejim boşa gidecekti :))

2 comments:

Nurettin Yay said...

Ah be! Minecim ne olacak senin bu yemek sevdan, ne rejimi, bu yemeklerin öbür tarafta olduğunu kim söylüyor, ye gitsin, ohh afiyet olsun:)

http://www.portakalagaci.com/

başka menülere merak duyarsan yukarıyı tıkla.

Karnın tok, güzel bayramlar sana :)

Anonymous said...

yorumsuz :))