Wednesday, October 11, 2006

Carting



Eveeet sonunda Carting'i de denedim... Hemde sadece 3 defa kaza yaparak :)) Burnumuzun dibinde Adatepe'deki piste gittiğimizde o kadar kalabalıktı ki, sıra hiç bize gelmeyecek sandım.. Sonra eeen öndeki arabaya oturdum, kaskımı taktımmm ve sağ gaz - sol fren arabayı kullanmaya başladımm.. Evet hızlı gidiyorum ve !!! direk ilk virajdaki lastiklere tosladım :) Hadi ben ilk defa deniyorum arkamdan gelen adamın bana çarpmasına ne demeli... Zaten bu arabalar geri geri de gitmiyo.. Beni ordan kurtardıklardan sonra ikinci büyük kazamı - ki oradaki çocuğun gelip, bir daha böyle çarparsan seni pist dışına çıkartırım dediği- yapıyorum.. Allahım hiç gidemicem sanırım :) 3. ve son büyük kazamı yine aynı virajda yapıyorum :) Çocuğun kötü bakışlarını - ilk kez deniyorum heralde diyerek tersliyorum. Çocuk aaa tamam o zaman keyfine bak diyo.. Keyfe bakkkk :)
Bizimle birlikte piste çıkanlar ciddi ciddi yarışmaya başlıyor o sırada bizimde süremiz dolunca bizi çıkartıyorlar pistten.. Carting demek buymuş demekki.. Daha büyük pistlerde denemek dileğiyle... Keyifli, eğlenceli ama aynı zamanda tehlikeli.. Tavsiye ederim.... :))

Resim.. Doğru dürüst bir carting resmi bulamadım bununla yetiniverin.. Diğeride araba içerisinde çekilmiş ben.. Arabayı düzgün kullanıyorum ya ondan :) İki kişi aynı anda pistte olunca birbirimizi çekemedik.. Neyse artıkkk beni daha önce kasklı görmüştünüz :))

1 comment:

Anonymous said...

kazaya rağmen genede zevkli dimi :)