Friday, August 17, 2007

Gidiyo musun şimdi?

Evimizin en küçüğü, canım kardeşim üniversiteyi kazandı. ODTÜ Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetiminde okuyacak kardeşimin tam da istediği okul ve fakülte oldu. Şimdi Ankara onu bekliyor.
Emeklerinin boşa çıkmadığını gördüğümüz ve hep birlikte sınav stresini üzerimden attığımız şu günlerde, dilerim hayatının en güzel anılarıyla dolu olacak bir üniversite hayatı onu bekliyordur.
Seninle gurur duyuyorum canım kardeşim, Mügi'm...
İşlerin yoğunluğu nedeniyle aynı evin içinde çok sık görüşemesek de, odan bana kalıp, giyinme odamı oraya taşıyacak olsam da, yeni yeni öğrendiğim Ankara'da artık bir ayağım olsa da, gitmeni istediğimi söyleyip, yüzüne karşı ooh çeksem de, ben de hiç olmayan evden ayrı yaşama cesaretine hayran kalsam da, senden uzak günlere nasıl alışacağım?

8 comments:

Gözde said...

canım arkadaşım senin bu yazın geçen günlerin bizi yıprattığı kadar olgunlaştırdığının bir ispatı daha olmalı...
yıllarca süre gelen abla kardeş didişmelerimizin belki de dile gelmeyen gerçekleri...
tıpki seda ve gözde gibi :))
yazıkki kardeşler birbirlerinin kıymetini ancak böle ayrılıklarda anlıyor ha tabi birde evliliklerde (tabii mine de böle bi umut yok :D)
mügecim umarım herşey gönlünce olur yaşayacağın her anın tadını çıkar, eğlen, gez, okulu kır, oğlan tavla, aşık ol, ayrıl, aldatıl hatta aldat :)
okul nasılsa biter ve tüm bu yaşayacakların yanına kar kalır...
bekle bakalım odtü müge geliyor :D

bngiris said...

Canımcım hayırlı olsun çok sevindim.Ankara da üniversite okumak bir ayrıcalıktır bence Odtü en güzelidir.Bizim ufaklık ta orada biliyorsun yurtta kalıyor.Her zaman yardımcı olmaya hazırız efendim.Beraber bahar şenliklerine gideriz...

Gözde said...

Bende gelicem bahar şenliklerineeee :((((

LoLa said...

merhaba
gerçekten gurur verici bir durum tebrik ederim
ankara fena değildir işte ama asla istanbulla kıyaslamasın yoksa mutlu olamaz:))

buraKargın said...

tebrikler, g:)le g:)le okusun...

Anonymous said...

Dört yıllık mühendislik fakültesine geçiş yapamamış ve istediği okulda/bölümde okuyamamış birisi olarak, tanımadığım birisinin istediği okulu kazanmasına gerçekten sevindim. Yürekten tebrik ederim!

Mine Yaman said...

Herkese çoook teşekkür ederim... :)

123 said...

These Replica Panerai Watches affect by aggregate of affected architecture and actual authentic mechanism. A part of the brand’s admirers there are such acclaimed humans as Brad Pitt, Uma Thurman, Fernando Alonso, Lewis Hamilton, Kimi Raikkonen and abounding others.