Thursday, July 12, 2007

Seçim Mevsimi!

Siyasi partiler yaklaşan Seçim sebebiyle çalışmalarına hız verdi. Kimi her yerdeki bayraklarını arttırdı, kiminin satın almadığı billboard kalmadı. Posta kutusundan çıkan el ilanları mı dersiniz, internet sayfalarının kenarlarında gülerek vaatlerde bulunan bağımsız adaylar mı.İçimiz dışımız seçim pazarlama malzemeleri doldu yani. Bakalım 23 Temmuz sabahı neler değişmiş olarak kalkıcaz..
Hala bu zamanı tatille değerlendirip, yaşamına sahip çıkmayan, kullanacağı oyun değerini bilmeyenler o kadar fazla ki, gerçekten çok üzülüyorum, bizlerden geçtim hadi ama gelecek nesiller için insanların bu kadar sorumsuz olmasına gerçekten inanamıyorum.

Yazının bu kısmı sansüre uğradığı gerekçesiyle kaldırılmıştır :)

Bakalım kim gelecek, kim olduğu önemli değil. Gerçekten dilimize, ülkemize, insanlarımıza, inançlarımıza tam anlamıyla sahip çıkacak biri gelsin...

4 comments:

Anonymous said...

Bütün ülkelerin İşçileri ve Ezilen Halklar Birleşin. EMEP En iyi slogan bu; benim de dikkatimi çekmişti. Ezikleri başa geçireceğiz; hep beraber ezileceğiz:) Bu arada Lüksemburg'da yılda 36.000 dolar kazanan işçiyle 5.000 dolar kazanan Türk işçisi omuz omuza verecek?

uur said...

ya partiler atıp tutuyolr işte sağdakiler başta chp olmak üzere imf ve abd politikalarını en iyi ben uygularım,hükümet bunu uygulayamıyor diye yarışıyolar birbirlerine satasıyolr.sol da ise basta tkp olmak üzere bazı partilerde bir ben varım gerisi duzen partisi vs.diye birbirlerini elestiriyolar.bu sene ki sloganlarda çok begendiğim bir sloganı yok.ama ödp nin 99 ve 2002seçimlerinde kullandığı sloganlar çok gzldi.nerde o sloganlaaar:)o sloganları hatırlatayım 99daki sloganlrı başka bir dünya başka bir türkiye mümkün.2002deki sloganları öfkemiz umudumuz olucak...

Anonymous said...

Yazının bu kısmı sansüre uğradığı gerekçesiyle kaldırılmıştır :)


yakıştıramadık...:)

Anonymous said...

One more, because for Louis Vuitton handbags , each of them is made by hand, therefore it limits the production speed. It relates to their appropriate material. What they acclimated for their accoutrements are not covering or added accepted materials, they use a appropriate actual alleged “Canvas” and add one added actual alleged “PVC” to enhance its water-proof.