Monday, July 09, 2007

İğneada!

Aslında tamamen bizim dışımızda gelişen organizasyona son anda dahil olarak karar verdik İğneada'ya gitmeye. Büyükçekmeceden sonra en uzak Silivri'yi görmüş bana Çerkeköy tabelası bile garip geldi. Çerkezköyden sonra Saray - Vize ve Demirköy üzerinden İğneada'ya vardık. Ayçiçeği tarlalarının arasından o kadar güzel bir yoldan ilerledik ki, günebakanlara bakaraktan keyifle geçti yol.
İğneadaya vardığımızda güzel bir öğlen yemeği yedik ya da sabah kahvaltısı. :) Ertesinde hemen kendimizi denize attık, bütün gün güldük, yüzdük, bişiler yedik, oyunlar oynadık ve dinlendik. İğneadanın güzel plajı, deniz ve güneş gerçekten süperdi. Akşam yemeğinin ertesinde deniz kenarında ateş yakıp, etrafında sohbetler ettik, tamamen kumlara uzanıp, yıldızların şahaneliğini seyrettik ve günün tadı damağımızda kalarak, uykuya daldık.
Ertesi sabah uyandığımızda sabah dinginliğiyle deniz daha da şahane gözüküyordu. Kendimizi attık ve ellerimiz buruşana kadar çıkmadık. Öğle yemeğinden sonra akşamüstü tekrar yola koyulup, yavaş yavaş İstanbul'a vardık.
Gerçekten çok keyifli, çok eğlenceli bir organizasyon oldu bizler için, bunu sağlayan Haluk Abi'ye bir kez de burdan çok teşekkür ederim. İğneada gerçekten görülmesi gereken bir yer.

1 comment:

Anonymous said...

yaa gerçekten süppper görünüyooo :)

mincim ben bu pozu bi yeredn hatırlıyorum ama..du bakalım çıkartıcam :)