Wednesday, December 06, 2006

Aralık

İşte yılın en sevdiğim ayı.. Aralık...

Bu ayda doğduğum için değil sevgimin nedeni her yıl 1 ocak büyüsüne inanmam belkide.. Çok uzun zamandır hiçbir şeyin değişmediğini bir kez daha gördüğümde yeni yıla gelecek yıl inanmayacağım diyorum ama balık hafızaya sahip olduğumu daha o an unutuyorum sanırım..
Olsun seviyorum... Ben daha 1 aralıkta süslenen mağazaları, 1 ay boyunca dolup taşan alışveriş merkezlerini, perakendenin o hareketliliğini, büyün ürün satan firmaların durgunluğunu seviyorum.. Ben yılbaşı ağacı süslemeyi, sokakta yürürken süslenmiş ağaçlara bakmayı seviyorum.. Sırf süslenmiştir diye Bağdat Caddesinde bakınmayı, Nişantaşında yürümeyi, Akmerkeze gitmeyi, hediye alınacaklara listeler yapmayı, işli pullu elbiselerimden yılbaşı gecesi giyeceğimi seçmeyi seviyorum. Sırf o gün için daha da pahalı olan yerleri protesto etmeyi, sokaktaki yeniyıl partilerine katılmayı, o gece sarhoş olanları izlemeyi seviyorum. Korkumdan arabayla sokağa çıkamamayı seviyorum. Bu ayın hızlıca akıp geçmesini seviyorum. Doğum günümü hatırlamayanlar için üzülmeyi seviyorum. Hatırlayanları seviyorum. Burçların Yay burcuna geçmesini seviyorum. Jüpiteri seviyorum. 10 aralık'ı seviyorum.

Kısaca 1'inden 31'ine kadar bu ayı çok seviyorum.



Resim.. Yine süslenmiş işte Akmerkez en sevdiğim gibi..

6 comments:

Anonymous said...

1ARALIK DÜŞÜNDÜMDE,
NE ÇABUK GELMİŞ YIL(BAŞI)SONU!
GENE "büyük" HAYALLERLE GİRECEK BİRÇOK İNSAN ikibin7'ye...
Ama 2006dan "daha vefasız" çıkacak ikibin7.

Serra said...

Heyy ben de araLik dogumLuyum! ;)
Cok guseL oLuo susLemeLer. $uan hatirLamiorum ama bLogcu arkLardan birine sormu$tum Cadde nasiL die, asiL sana sormam gerekirmi$. Cok osLedim oraLariiiii.

~Serra

Anonymous said...

Doğum gününü de kutlarız artık :) Foto da harika.

bngiris said...

Ben de senin gibiyim aralık bir eve kocaman çam ağacımı diktim.Yılbaşı özel bir uğrası haline geliyor bende her sene.Çok seviyorum çok heyecanlanıyorum mutlu oluyorum.Bağdat caddesinden hergün işe giderken kenardan kenardan gidiyorum ki hiçbir süsü kaçırmayayım.Mesala bugün gördüm afrodit mağazasının önünde dev bir çam ağacı vardı.çok mutlu oldum.Belki saçma ama hoşuma gidiyor.Beraber gezelim bir gün ...Bu arada ne zaman bana çaya geleceksiniz hala bekliyorum...

Anonymous said...

:) gelirim canım ne demek ne zaman doğum günün özellikle kutlayalım :)

Ali Sağlam said...

Açıkcası 22 Ocak 2006 için de bir yazı yazman gerektiğini düşünüyorum :)

Çok gizemli oldu...