Sunday, December 31, 2006

2007

Her yeni yıla o kadar çok umutla, o kadar çok şey bekleyerek girerim ki, olmadığını görünce üzülürüm de çaktırmam aslında. Bir geceye bu kadar çok anlam yükleyen de hata zaten diyerek bir de sinirlenirim kendime..
O yüzden bu sene bugüne kadar bekledim.. Ne plan yaptım ne hayal kurdum. Her yıl sonu hazırladığım bir sonraki yıl yapılacaklar ve bu yıl yaptıklarım listelerini bile hazırlamadım. Olgunlaşıyo muyum ne? :)
2006'da yaşadıklarımı yazmaya karar verdim sonra...
2006'da;
Heveslendim, hayal kırıklığı yaşadım, yıprandım, umutlandım, bekledim, üzüldüm, ağladım, sevindim, güldüm, kahkaha attım, yeni insanlar tanıdım, yeni işlere girdim, yeni kitaplar okudum, müzikler dinledim, dans ettim, birleştim, vazgeçtim, koştum, yüzdüm, oynadım, ayrıldım, küstüm, barıştım, mutluluklar diledim, sevgiler sundum, ricalar ettim, dibe vurdum, en yukarı zıpladım, olgunlaştım, çocuk oldum, büyüdüm, çok bildim, yanıldım, kırıldım, incindim, yeniden başladım, geri saydım, teşekkür ettim, damga vurdum, imza attım, yürüdüm, sakinleştim, denizi seyrettim, çimlere uzandım, unuttum, hatırladım, suladım, büyüttüm, baktım, arkamı döndüm, geri döndüm, önüme baktım, endişelendim, buldum, kaybettim, heyecanlandım, panik oldum, kek yaptım, yıldızlara baktım, şarkı söyledim, çığlık attım, şaşırdım...

Şimdi 2006yı yaşadığım için şükrediyorum.

2007'den sağlık, huzur, mutluluk, aşk, sevgi, başarı istiyorum.
Herkes için;
Sağlıklı vücutlar, huzurlu ruhlar, güneşli günler, hoşgörülü yaklaşımlar, iyimser bakışlar, cesur girişimler, yeni motivasyonlar, heyecanlı karşılaşmalar, büyük aşklar, samimi dostlar, tatlı rüyalar, gerçek iltifatlar, sıcacık sohbetler, gülen gözler, ışıltılı yüzler, eğlenceli geziler, bol şanslar, keyifli işler, neşeli sabahlar, pazar kahvaltıları, gerçekleşen düşler, kalplerde sevgiler, kutlanacak başarılar, gülümseyen yüzler, çikolatalı kurabiyeler, güzel çıkan kahve falları, elmalı kekler, sıcak kahveler, neşeli kutlamalar... diliyorum.

İnşallah seneye tekrar neler yaşadığımızı burda birlikte yorumlarız.

Hoşgeldin 2007, bakalım bize neler getirdin, haydi şovun başlasın...

5 comments:

Serra said...

cok guseL yazmi$sin.
o diLekLerin kabuL oLur in$$ da biS de sefinirizz. ;) cici $eyLer iStemi$sin cunku hepimiz icin. bayiLdim faLLa ;p
umarim bu yiL herkeSin bekLediginden daha oLumLu ve daha guseL gecer. ;)
iyi seneLer..

~Serra

Anonymous said...

ve susar saatler...
ayrılık değildir bu, kovalayış hiç değil. kimse ağlamaz, kimse başını önüne eğmez, kimse el sallamaz. giden bile boşvermişliğin kollarında sallanır. tüy kadar hafifdir, arkasından küfürler de edilir, mutlu anılar da yadedilir onunla. mesela bir anne diyecektir ki, ilk bebeğimdi benim. mesela bir genç kız diyecekti ki ilk sevgililer günümdü onunla..fakat niceleri içindir artık bu elveda.

2006 güle güle
2007 merhaba.

Anonymous said...

çok güzel anlatmışsın, süper..

umarım tüm isteklerin olsunnn :)

Unknown said...

Beklentilerin olur İnşallah:)

Anonymous said...

Ne güzel yazmışsın 2006 da yaşadıklarını. Sakın bu yazdıklarını kaybetme. Çünkü 2007 de de farklı şeyler yazmayacaksın. Hemen hemen yazacakların bunlar olacak. Hayat tekrardan ibaret. Sanırım yapmak gereken bu hüzünlerden ders çıkarmak ve mutluluklardan tad almak değişen her yıl bu yaptıklarımızın tatları yoksa yaşananlar hep aynı.

Hani sana demiştim ya pastanın dilimleri vardı.. :) işte herdilimin tadına varmak asıl olan bu hayatta..

Kadir ULUSOY