Monday, June 01, 2009

Şampiyon BEŞİKTAŞ...


Beşiktaş'lıyız Beşiktaş'lı..
Anlayamaz kimse bu aşkı...
Bekçisiyiz Kopsa Kıyamet..
SİYAH - BEYAZ bize emanet..
Totem yapmıştım, şampiyonluk ilan edilene dek, bu konuda yazmayacaktım, işte en sonunda dileklerim oldu, 2009 Türkiye Kupasını kazanan, 2008-09 Türkiye Ligi Şampiyonu olan Beşiktaş'ımı canı gönülden tebrik ediyorum.
Cumartesi günü Pınar'ın Doğum günü için hazırlanırken, tvde Beşiktaş çarşısında maç izlemek için toplanan kalabalığı görünce, kendimi Beşiktaş çarşı içerisinde buluverdim, Denizli hepimizi korkutuyordu ki, daha önce bir çok takımın elinden şampiyonluğu almıştı. Gücü tabiki -şükürki- Beşiktaş'a yetişemedi. Son haftaya kadar heyecanın sürdüğü ligde son haftaki maçını da alarak Beşiktaş, şampiyon oldu. Bence ligin bu kadar heyecanlı ve hareketli sürmesi çok daha keyifli. Bir Sivaslı olarak, Beşiktaş ve Sivas ın elele şampiyonlar ligine gidecek olmasından çok memnunum. Çok kısa bir süre içerisinde Anadolu takımlarının da şampiyon çıkartacağına eminim, o yüzden umarım gerekli alt yapı bir an önce sağlanır, takımlar ve oyuncular, dünyanın en büyük endüstrisine sahip futbol oyunu içerisinde daha da gelişir.
Mustafa Denizli'siyle, Bobo'suyla, Delgrado'su, Yusuf'uyla, İbrahim Toraman'ı ve Üzülmeziyle, Çarşısıyla, genci yaşlısı tüm taraftarlarıyla Beşiktaş'ım sen çok yaşaaa, canım feda olsun sanaa...
Şampiyonluk bizim, kupa bizim... Şimdi tadını çıkarma zamanı...

5 comments:

Bilge said...

bu sefer de sana misafir olalım bakalım::)) bu öğlen alen'in yerinde yemek yedim... hala yorgun gözüküyordu... ama hepimizin sesine, çığırmasına, desteğine ve uykusuz kalmasına değdi bence...
yine tebrikler canım benim...

Mine Yaman said...

Eveet, ben bile hala kendime gelemediysem, Alen'in gelememiş olması çok normal :)) Değmez mi bee, Şaaampiyon.. :P

buraKargın said...

Sen benim her gece efkarım, gözümdeki yaşım,
Sigara dumanım, sen benim damardaki kanım,
Alnımdaki yazım, şanlı Beşiktaşım.
Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var alevler içinde,
Beşiktaş sana yemin olsun.
Bitmeyecek sevdan mezarımda bile.

:)

Mine Yaman said...

Burakcımmm,
Hoşgeldin :)) uzun zamandır uğramıyodun buralara, biraz sitem edeyim sana :))

Beşiktaş'ımsın tek aşkımsın.. :)

Unknown said...

Hogan are backbone and fashionable. Hogan scarpe shoes accept been the top affairs signature basketball shoe that Hogan has anytime produced.