Tuesday, December 29, 2009

Carpe Diem!

Bu 2009 bitsin artık, aslında başlangıcından belliydi bu senenin neler getireceği, ben hiç 7 kadeh içermiydim ki, o akşam o kadar içeyim de, yeniyılın ilk günü o kadar berbat geçsin.. yok yok, başından belliydi, nasıl girersen öyle gider derler ya, hiç bir yönden mi gelişme olmaz? Ziyan olmuş, koskoca bir yıl...
Tamam koyduğun hedefleri yaptın mı dersen, evet yaptım, planladığın geziyi gerçekleştirdin mi dersen, evet gerçekleştirdim ama yine de bu sene de bir kayıtsızlık görüyorum, bir harcanmışlık, boşa geçme, yazık değil mi?
O yüzden ilk defa bu sene 2 gün öncesinden kaldırdım takvimleri, ajandaları bitirdim, kaldırdım, hiç bir şey 2009 u göstermesin artık istiyorum, hatırlatmasın! Tabiki yeni sene için yapılacaklar, yapılmıcaklar listelerim hazır ama bu kez kimseyle paylaşmıcam, dedim ya bu yıl bir gıcık oldum ben diye.
2010; sende daha çok AN'ları yaşıcam ve tadını çıkarcam.
***
Bir kitap okudum, hayatım değişti :) Böyle başlıklara bayılırım ve çok gülerim, ben de yazayım dedim. Aykut Oğut, "Evren'den torpilim var" diye bir kitap yazmış, beni anlatmış anlatmasına da, 2009 yılımı hariç tutmuş anlaşılan. Öyle kuantumdu, secrettı dememiş, kendinden örnekler vermiş, kitabı okudum, hazmettim, henüz uygulamıyorum, gerçi uygulamıyorum dediğim bir çoğunu yapıyodum zaten ama 1 Ocak 2010'da yeni hayatıma başlamak için bekliyorum.
***
Kayak Sezonu geldiii, yeni pistlere kavuşmak için gün sayıyorum, e hadi 2010. :)

2 comments:

Profösör said...

2010 b.izim çalışma takvimimizi belirliyor slında. Yeni yılda neler yapacaklarımız önemli asılolan budur. İyi dilekler, yeniden hayvta bkış, her an için gereklidir. Bir yıl 365 gün bekleyemeyiz. eğer bir vürüsün varlığı varsa, hemen tedbir almalıyız. Her önlemi alsak da hayatımız bir pamuk ipliğine bağlı olabilir. İlişkilerimiz de öyledir. Ama hyatımızın tılsımı dua ile tamamlnır. Duayı eksik etmemeliyiz hayatımızda. Her an iyilik ve kötülükte çok lazım olacaktır.

Unknown said...

A The sheep derma will alleviate and amplitude with wear, and in a abbreviate while, the ugg boots will be applicable the anxiety like a glove.A adolescent ugg is aswell a ample uggs . When shopping, parents should attending for UGG Australia that accept been duke stitched. One actual important account of a adolescent ugg cardy cossack is that the ugg sundance can be beat year-round.