Thursday, November 12, 2009

2012 Herşeyin Sonu Mu?

Dün akşam Warner Bros'un davetiyle 2012'yi vizyona girmeden izleme şansına eriştik. Duygu Hanım, her zamanki gibi güleryüzüyle yine bizleri kapıda karşıladı ve film sonunda da uğurladı. Eskiden filmleri vizyona girmeden çok daha önce izleme fırsatımız olurdu, dün neden olduğunu soramadım, neden artık daha geç izliyoruz, merak ediyorum.
Filmde, herkesin merakla beklediği Maya Takviminin sonu olarak bilinen 2012'de büyük depremler, tsunamiler ve doğal afetlerle dünyanın sonunun geleceği ve tüm dünya için yeni bir dönemin başlayacağı anlatılıyor. Tabi yeni dönem sadece, 2012'deki Nuh'un Gemisine binebilenler için başlıyor. Gemiyi elbetteki Çinliler inşa ediyor ve 2012 de dünyanın merkezleri değişip yepyeni bir dönem başlıyor. Film müthiş efektleriyle 2.5 saat boyunca sizi canlı tutmayı başarıyor, geriyor, heycanlandırıyor.. Tüm kıyamet senaryosu içeren filmler gibi abartılı olsa da, 2012'yi izlerin derim, yoksa aklınız kalacak.
Roland Emmerich'in yönettiği John Cusack, Chiwetel Ejiofor, Amanda Peet, Oliver Platt, Thandie Newton, Danny Glover ve Woody Harrelson’ın baş rolde.

6 comments:

dharma said...

:) yeniden canlanmış bu blog! heeeyyy
minnosların en minnosuuuuuuuuuuuuuu

Bilge said...

Begendin mi mineciğim filmi? nedense ben bu kıyamet tarzı filmlere bir türlü alışamadım..

Ova (Excuse My Reading) said...

yok yok :) diilmiş, maya takvimi 2012 yılında aynı bizim 31 aralık gibi bi duruma geçiyomuş, yeni bir devir basliyomuş sonra.

Emrah said...

Ya sonucta biz insanlar dünyamizi kirletiyoruz. Bu bir gercek aslinda hersey kendi elimizde. Bunu kirmizi koltukta oturanlar da cok iyi biliyor ama beyinleri daha cok cepleri icin calisiyo :-)

Anonymous said...

Canadian tadalis sx World delivery calcium carbonate Canadian aciphex Low price bactrim Get imitrex ED rulide

Anonymous said...

Replica Chanel Watches fabricated austere abstruse advancements in this era, as well. Clock makers ancient new accessories to access the accurateness and time-telling attention of their watches. Along with added precision, alarms were added to some abridged watches. q.