Thursday, October 23, 2008

Mamma Mia!


İstanbul Gösteri Merkezinde gerçekleşecek Mamma Mia ya bizde gidelim, müzikal severiz biraz kanımız hareketlenir dedik ve o kadar bilet bulunamaz, yok çok gidilemez laflarına kulak asıp, iki gün sonraya biletimizi alıp, metrobüsle Yeşilköy yollarına düştük. Tabi müzikalin Autoshow fuarı ile aynı tarihlerde olması alanın felç olmasına yetmişti.
Mamma Mia benim beklediğimden daha sakin geçti, ben kendimi tutamam, arkamda izleyenlere yazık diye düşünürken, aslında o kadarda hareketli olmayan bir gösteri ile karşılaştım. Tabiki Abba şarkıları mükemmeldi, tabiki oynayanlar, söyleyenler çok başarılıydı ama bir şeyler eksikti sanki. Bir de bu gösteriyi 450 defa izleyenler falan varmış, o kadar izlemeye sanki lüzum yokmuş gibi ama bilemedim :)

1 comment:

Unknown said...

The ugg boots are accessible in a advanced ambit of colours capricious from, azure to orange, to amber and the approved black.It is the ugg archetypal abbreviate uggs for women. However, if you wish specific data afresh let me acquaint you that it is a beneath the knee cossack and as such not actual short.Even the amount of the UGG Australia archetypal abbreviate ugg mini for women is amazing. For such nice adequate ugg rainier boots you will accept to pay alone upto a hundred and fifty dollars max.