Thursday, January 17, 2008

Dizi Dizi Diziler...

Bu ara dışarı çok çıkmamak, işlerin yoğunluğu, otel odaları sebebiyle yerli tv dizilerine merak saldım. Eskiden ne güzeldi, hiç izlemiyodum ve mutluydum. İşin kötüsü şimdi devamı için heycanlanıyorum... Peki ben neler izliyorum?

Bıçak Sırtı: Evlatlık alınan bir çocuğun gerçek babasıyla, onu alan babasının hikayesi. Dizideki herkes bıçak sırtında. Bence güzel şeyler olacak...

Yaprak Dökümü: O kadar acıklı ki, bu ara ağlamalarımın artmasını diziye bağlıyorum :)

Parmaklıklar Ardında: Kitap okuyomuş gibi. O kadar güzel, o kadar farklı bir hikayesi varki, bittiğinde damağımda kitap bölümü bitirmenin tadı kalıyor. Çok başarılı, mutlaka izlenmeli.

Hatırla Sevgili: Başta ne kadar da çok şey kaçırmışım meğer. Siyasi boyutun daha da yükselmesi diziyi daha da heycanlı hale getirdi.


Her biri birbirinden anlamlı olduğu için izlemek keyifli oluyor. Bu 4 diziyi de herkese tavsiye ederim. Kaçırırsanız bişi kaybetmiyorsunuz, şimdiden söyleyeyim :P

3 comments:

Anonymous said...

En son (bölümlerini kaçırmadan)izlediğim "dizi" VOLTRAN idi...

Epey zaman olmuş dizi izlemeyeli...

Hey gidi '80 ler....

Anonymous said...

Başörtüsü ya da laiklik uzerine guzel ahkam kesiyorsunuz ama siz de o aptal kutusuna yenik düşmüşsünüz.80 yaşını aşmış kadınlar gibi tv dizilerini izleyin..LAiklik sayenizde kurtulcak eminim buna...Haydi bakalım gençlik ekran basından kurtarın dunyayı...Bir de dizi tavsiyesi yapılıyor...Ne diyeyim izle kızım izle..

Mine Yaman said...

keşke herkes benim kadar bilinçli olsa da izlediği aptal kutusunun da farkında olsa. :)