Tuesday, June 19, 2007

ve DaLyA!

Beni tanıyanlar bilir, hayatta en çok sevdiğim şey havai fişek.. Her gördüğüm yerde ilk kez gören küçük kız çocuğu gibi ağzım açık seyrederim patlayan ışıkları. Nerde olduğum önemli değildir, kenarından havai fişekleri görmem yeterli.
İşte 100. yazımı, dalya dediğim yazıyı bu şekilde duyurmak istedim sizlere. Bu aralar kutlamalara fazla mı düşkünüm ne? :) Eh pembe blogum bunu hak etti diye düşünüyorum.

Sevgiler,

4 comments:

Ali Sağlam said...

Nice 100'lere, nice 1000'lere ve 10.000'lere...
:)

anne ve cocuk said...

selam...
100. yazin hayirli olsun...nice yaziarini gorebilmek dilegiyle...

anne ve cocuk said...

selammm...dun kisa mesajimda icimden gecenleri yazamamistim yazdiklarindan 25 lerimde mutlu ve heyecanli zamanlarimin kelimelerini buldum...İstiklal caddesinde,bir konserde ,isimde ama hep yogun...10 sene sonra hayata farkli bakarken ben.senden o gunlerimin feyzini alma cabam olacak.havai fiseklerden aldigim mululugu unutmanin hatirlatmasi gibi:)))

Unknown said...

Adorning them can ingeniously use weight, abundance and admeasurement to bout as you buy pandora charms bracelets pleased, at the aforementioned time conveys aggregate and texture. In the acceptable framework, “exceeding” the abuttals of gender is advantaged by people, because it can accompany beginning changes to the acceptable ancillary of Pandora.